10 voordelen van Lunch van huis

 • door
10 voordelen van Lunch van huis

Lunch van huis heeft veel voordelen voor de dagelijkse lunch bij jou op kantoor of een andere locatie van huis. Het leveren van de beste mogelijke lunch is dan ook een opgave waar wij alles aan doen. Alles voor een lekkere lunch, maar naast lekker ook de volgende 10 voordelen:

 

 1. Geen toevoegingen of ongezonde ingrediënten

Het assortiment van Lunch van huis wordt grondig aan kwaliteitsinspecties ondergaan. Zoveel mogelijk maken wij huisgemaakt en zorgen wij ervoor dat er geen toevoegingen inzitten. Wat we dan wel inkopen bekijken we heel goed op ingrediënten. Zo houden wij onze lunch zo simpel, puur en ambachtelijk mogelijk.

 

 1. Een hoge prijs / kwaliteit verhouding

Centraal produceren heeft veel voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat je de personeelskosten laag kan houden. Zo kan Lunch van huis die bespaarde kosten investeren in de inkoop van goede ingrediënten. Als tweede investeren we heel veel in ambachtelijkheid en maken we het liefst alles zelf. Omdat we centraal produceren kunnen we dat ook doen, niet één maar vijftig potten jam op één moment voor onze lunchgasten. Als laatste creëren wij hiermee inkoopvoordelen  en kopen wij daarmee vooral niet te veel in.

 

 1. Bijna tot geen verpakkingen

Wij zijn bijna een verpakkingsvrije cateraar! Centraal laten we producten verpakkingsvrij of in bulk binnen komen. Vervolgens produceren en verpakken wij onze producten in weckpotten of glazen flessen.

 

 1. Zo min mogelijk verspilling

Lunch van huis haat verspilling en wij doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Helaas verspillen wij als cateraars veel en doen wij cateraars eraan mee dat wereldwijd één derde van ons voedsel wordt weggegooid. Om dit te voorkomen maakt Lunch van huis bijvoorbeeld de verspillingsoep. Deze soepen worden gemaakt van de groenten die terugkomen van locaties.

 

 1. Vers en gevarieerd

Elke dag vers. We vermijden het koken uit pakjes en van grond tot mond zit er zo min mogelijk tijd tussen. Zo kan het zo zijn dat de groenten die gisteren van het land komen vandaag al op je bord liggen.

 

 1. Ambachtelijk en huisgemaakt

Onze passie is het zelf bereiden van zoveel mogelijk producten. Eigen pindakaas, hagelslag, jams of soepen en salades. Wij kiezen dan ook bewust niet voor A-merken, maar het onderscheiden door het leveren van onze eigen kwaliteit.

 

 1. Flexibel

Wij houden onszelf graag op scherp en zijn dan ook maandelijks opzegbaar. Echter geloven wij erin dat we alles doen voor die optimale lekker lunch. Lunch van huis maakt zich dan ook geen zorgen dat je ooit nog zonder zou willen. We zijn dan ook erg flexibel en passen per locatie aanpassingen door in het assortiment.

 

 1. Geen eigen investeringen in het bedrijfsrestaurant

Geen kosten voor inventaris, apparatuur, energiekosten, kassa’s en nog veel meer. Lunch van huis brengt de lunch in de buffetboxen en het buffet staat daarmee in één keer klaar. Van borden, tot brood, kaas- en vleeswaren, een saladebar, zoet beleg en hartig beleg en spreads en huisgemaakte limonades, thee en zuivel. Na de lunch halen we alles dan ook weer op.

 

 1. Beschikbaar vanaf een laag aantal lunchgasten

Lunch van huis levert al vanaf 20 lunchgasten per dag. Een compleet buffet met al het lekkers wat Lunch van huis heeft te beiden. Minder dan 20 lunchgasten en toch graag een Lunch van huis? Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

 

 1. Lekker gevarieerd

Onze lunches zijn in buffet vorm en gericht op een goede standaard. Zo is er elke dag weer wat anders en er is vooral ook genoeg keuze. Voor ieder wat wils dus!

 

 
Nieuwsgierig naar onze andere voordelen? Kom in contact