Bedrijfsverzamelgebouw Lunch van huis
Uncategorized

De lunch bij bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijven kiezen steeds vaker voor bedrijfsverzamelgebouwen. Zo’n bedrijfsverzamelgebouw heeft dan ook veel voordelen. Het is dan wel kleiner dan wanneer je een huurpand zou huren, maar je deelt met andere de kosten voor het onderhoud en de voorzieningen. Het allerbelangrijkste is nog het feit dat je samenkomt met diverse andere bedrijven. Als bedrijf krijg je de kans om te netwerken en elkaar opdrachten te gunnen. Het is een broedplaats voor creativiteit en samenwerken.

 

De lunch is elke keer weer anders geregeld. De ene keer heeft de verhuurder het geregeld, de andere keer is er een cateraar maar tegen commerciële tarieven en de andere keer is er nog niks geregeld. Als het geregeld is betaald de werkgever of de werknemer linksom of rechtsom de kosten. Vaak wordt namelijk een deel van de kosten meegenomen in de servicekosten of de huur. Bij commerciële tarieven betaal je al snel 3 á 4 euro voor een broodje of 6 á 7 euro voor een volledige lunch. Een uitdaging aangezien een medewerker bereidt is tussen de 2,70 á 2,80 dagelijks voor de lunch te betalen.

 

Nu kan je er ook nog voor kiezen om geen gebruik te maken van het bedrijfsrestaurant maar voor jouw bedrijf de lunch zelf te bestellen bij bijvoorbeeld een supermarkt. Veel voordeliger, maar alles moet zelf worden klaargezet en opgeruimd. Extra werk dus, waar zowel de werkgever als de medewerkers niet op zitten te wachten.

 

Voor de bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw is het ook belangrijk om extra activiteiten goed geregeld te hebben, zoals bijv. het bestellen van broodjes of overwerkmaaltijden. Voor je het weet staat er namelijk een pizzabezorger met een ongezonde maaltijd voor de deur.

 

Ook anders dan bij de traditionele bedrijfsgebouwen is er behoeften aan flexibiliteit. De ene maand is de bezetting namelijk 50% en de andere maand 100%. De cateraar moet dus 100% flexibel zijn en de lunch moet dagelijks aan te passen zijn aan de gewenste frequentie van de bedrijven.

 

Lunch van huis biedt veel voordelen voor bedrijfsverzamelgebouwen. Zo kunnen we al vanaf 20 personen leveren en bijv. de lunch voor de huurders op verdiepingen realiseren, maar ook in het centrale bedrijfsrestaurant een zeer schappelijk tarief hanteren. We werken dan ook vaak met zelfscankassa’s waar de gasten zelf kunnen afrekenen. Wij regelen alles eromheen. Van het klaarzetten tot het afruimen en zijn 100% flexibel. Zo kan het aantal lunchgebruikers elke dag verschillen afhankelijk van de bezetting.

 

Lunch van huis biedt dus zowel voor de verhuurders als huurders een oplossing om dagelijks lekker, gezond, simpel en betaalbaar te lunchen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Kom in contact

Related posts