Foodblogs Lunch van huis Uncategorized

Lunch van huis professionaliseert verder met het inkoopbestelplatform van Easy Dish.

Lunch van huis doet alles voor een lekkere lunch en een goede en professionele inkoop is hierdoor van groot belang. Per september gaat Lunch van huis dan ook werken met het inkoopbestelplatform van Easy-Dish. Hiermee creëren wij grip, inzicht en overzicht over de gehele Supply Chain, dus op onze inkoop, allergenen en voedingswaarden en kunnen wij onze menu’s nog gevarieerder maken.

 

Het menu van Lunch van huis is elke dag anders. Nog geen dag was hetzelfde. Zo hebben wij inmiddels al zo’n 1000 verschillende recepturen van jams, warme maaltijden, soepen tot waste recepten.

 

Wij streven naar de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding en in de catering wordt er gewerkt met lage marges. Goede controle op je inkoop betekent dat je dit kan door vertalen richting de lunchgasten. Daarnaast hebben wij op de manier meer grip op onze waste, omdat er minder snel onnodig teveel zal worden ingekocht.

 

Easy-Dish levert een absolute toegevoegde waarde aan cateraars middels hun platform. Bij Easy-Dish kun je de producten bestellen bij al je leveranciers, van landelijke/regionale  leveranciers tot en met de lokale leverancier. Daarnaast heb je alle productinformatie namelijk van: ingrediënten, allergenen, levertijden tot en met een goede inzicht in je eigen besteldata. Op deze manier helpt Easy-Dish zijn cateraars om efficiënter en zorgvuldiger te kunnen inkopen.

 

Lunch van huis kijkt uit naar de samenwerking! Zo is Lunch van huis weer een stapje dichterbij om de allerlekkerste lunch te bezorgen.

 

Meer weten over Lunch van huis? Wij komen graag met je in contact via info@lunchvanhuis.nl

Related posts