Vakantie vervanging bedrijfsrestaurant Lunch van huis
Uncategorized

Vakantie vervanging kantine en bedrijfsrestaurant

De vakantieperiode is van start en dat is het moment om weer even op te laden. Ook de collega die dagelijks de lunch verzorgd bij jouw bedrijf gaat er even tussen uit. Misschien één, twee of meerdere weken. Tijdens die periode wil je dan ook gewoon lunch aanbieden en het liefst zonder rondslomp.

Lunch van huis biedt oplossingen voor vakanties en ziektes voor catering in eigen beheer. Voor korte periodes plaatsen wij dagelijks onze lunch buffetboxen. Jouw bedrijf of de collega die op vakantie gaat hoeft dus zelf niks te regelen. Een welkome afwisseling voor de dagelijkse lunch. Zo kan die collega ook met een gerust hart op vakantie.

Doordat wij alles centraal produceren en de boxen direct klaarstaan hoeft er op locatie niks geregeld te worden. Zo kan de keuken genieten van een zomerstop en de medewerkers die nog even moeten wachten op een vakantie of net zijn geweest genieten van een goede lunch.

Of het nu gaat om 20, 50 of 100 lunchgasten per dag. Lunch van huis regelt de vervanging van jullie kantine en bedrijfsrestaurant. Wij wensen iedereen dan ook een heerlijke vakantie en een heerlijke lunch. Tenslotte doen wij alles voor een lekkere lunch!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden voor de vakantievervanging? Kom in contact

Related posts