Vegetarische shoarma van knol in de catering! ‘Karma Shoarma’ Gespot in de catering

  • door

De heerlijke bite gecombineerd met authentieke shoarma kruiden en geserveerd in het beste Pita broodje met de lekkerste knoflook saus. Het water liep ons in de mond bij het horen van dit gerecht en bij het zien van deze shoarma aan het spit. Toch zit hier 0% vlees in, 100% plantaardig en zonder dat je het mist. Vanuit de Food Union bedacht en speciaal voor ‘Brasserie 2050’  van Lowlands op de kaart gezet!

 

Brasserie 2050 staat in het teken van het wereldvoedselvraagstuk en is te vinden van 17 augustus tot 19 augustus 2018 op Lowlands. Speciaal hiervoor is dan ook onder andere een 100% plantaardige shoarma van knolselderij ontwikkeld. Lunch van huis was één van de gelukkige die de shoarma al mocht proeven en wij zijn er dol op. Misschien zelfs binnenkort op één van onze locaties te vinden.

 

Volgens klassiek recept wordt de Karma Shoarma urenlang geroosterd aan een spit tot deze perfect goudbruin is. Daarna wordt deze opgehangen aan een shoarma grill. De stukjes worden er af gesneden en geserveerd op een heerlijk gevuld broodje.

 

Naast dat het gewoon erg lekker is blijkt het vooral ook een duurzaam product te zijn. Met onze huidige vleesconsumptie is er een onhoudbare situatie gecreëerd. Er is heel veel water en grondstoffen nodig om dit te produceren en het heeft een behoorlijke impact op het milieu en de aarde. Het is ook mooie manier om extra groenten binnen te krijgen zonder concessies te doen.

 

Lunch van huis is fan en wij hopen de shoarma grills gevuld met ‘Karma shoarma’ nog veel vaker te zien! Het heeft ons weer nieuwe inspiratie gegeven om te werken aan mooie nieuwe producten in ons assortiment. Wil je meer weten of ‘Karma shoarma’? Dan mag je ons hier uiteraard voor contacten via info@lunchvanhuis.nl