Foodblogs Lunch van huis Uncategorized

Waarom een gezamenlijke gezonde lunch bijdraagt aan goed werkgeverschap!

Talent behouden is net zo belangrijk als talent binnenhalen. Goed werkgeverschap draait niet alleen om het communiceren hoe fantastisch je bent als bedrijf, maar vooral door het te zijn. Wist je dat de werknemerstevredenheid aanzienlijk stijgt wanneer er een lekkere en gezonde lunch door de werkgever wordt verzorgd? Bovendien brengt een verzorgde maaltijd collega’s samen aan tafel. En dat levert direct een positieve bijdrage aan de werksfeer en productiviteit.

 

Werkend Nederland eet snel en vaak op de werkplek

Gezondheid is een steeds groter thema in de samenleving en staat niet voor niets in de top 5 van meest populaire onderwerpen online. Mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van gezond zijn en de gezondheid op lange termijn. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Er wordt vaker gekozen voor echte voeding, zonder onnodige toevoegingen, zoals suiker en chemische stoffen. Maar wanneer het bij werkend Nederland op lunchen aankomt, willen we hier vooral niet te veel tijd kwijt zijn aan. Gevolg is dat veel werknemers ervoor kiezen om de pauze te skippen en even snel op de werkplek te eten. En dat terwijl het samen eten met collega’s juist goed is voor de onderlinge verhoudingen, gelijkgestemdheid en cultuur, waardoor samenwerken leuker en dus effectiever wordt.

 

De vraag naar een gezamenlijke gezonde lunch is er wel!

Maar liefst driekwart van de Nederlandse werknemers ziet het liefst dat de werkgever een gezonde lunch op het werk verzorgt. Echter doet meer dan de helft van de Nederlandse werkgevers er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren en dat is een gemiste kans! Naast dat een verzorgde gezamenlijke lunch een positieve bijdrage levert aan de werksfeer en productiviteit, verzorg je met het aanbieden van een gezonde lunch ook nog eens de binnenkant van jouw werknemers, wat een positieve bijdrage levert aan de gezondheid van jouw werknemers. Want wist je dat een gezonde maaltijd met echte voeding een bron is van vitaminen, mineralen, vol antioxidanten en voedingsstoffen zit die de hartgezondheid ondersteunen? Als werkgever doe je er dus goed aan om een gezonde lunch te regelen voor jouw werknemers. Richt een ruimte in waar gezamenlijk geluncht kan worden. Dit is niet alleen goed voor de sociale interactie, maar het blijkt ook dat mensen er gezonder én bewuster van gaan eten.

 

Lunch van huis verzorgd een lekkere gezonde lunch bij jou op kantoor!

Wil jij jouw medewerkers samenbrengen, de werksfeer verbeteren, de productiviteit verhogen en een bijdrage leveren aan hun gezondheid?  Lunch van huis verzorgd een lekkere gezonde, eenvoudige en betaalbare lunch zonder zorgen. Onze lunch wordt zonder onnodige toevoegingen bereid en we serveren geen ongezonde snacks. De producten van Lunch van huis komen uit onze eigen keuken en worden dagelijks vers bereid. We maken onze eigen jam en hagelslag met verse ingrediënten, stellen onze eigen salades samen en maken onze eigen soepen. Alles met één doel: een smaakvolle lunch serveren. Wat we inkopen wordt uiterst voorzichtig geselecteerd, is duurzaam en biologisch en, waar mogelijk, direct van de boer uit de regio. We zorgen dat het eten direct klaarstaat en dat de lunch ook weer netjes wordt opgeruimd. Zo kunnen we volledige service leveren zonder personeelskosten op locatie.

 

Ben je enthousiast geworden? Kijk dan hier voor meer informatie of vraag direct een proefmaand aan via onderstaande button! (https://lunchvanhuis.nl/proefweek-aanvragen/)

[maxbutton id=”2″ text=”Proefweek aanvragen” url=”https://lunchvanhuis.nl/proefweek-aanvragen/”]

Related posts