Van bedrijfscatering tot zorgcatering tot onderwijscatering. We leveren een lekkere en gezonde lunch tegen een betaalbare prijs. Doordat we op één centrale plek produceren hebben we controle over de kwaliteit van de lunch. En de producten? Die produceren we ook vanuit onze eigen keuken. Geen kant en klare potjes, maar ambachtelijke en huisgemaakte producten. Wij regelen dat de lunch klaarstaat en dat daarna alles weer word opgehaald.

En omdat we niet aanwezig zijn voor, tijdens of na de lunch houden we de kosten laag en betaal je alleen voor de kwaliteit. De Buffetboxen zijn speciaal ontworpen voor een mooie presentatie. Zo hoef je zelf niks meer klaar te zetten of op tafel te zetten. Lunch van huis is ontstaan vanuit de behoefte voor een gezonde, lekkere lunch, maximale service, maar wel tegen een zeer scherp tarief.

Als bedrijfscateraar begrijp Lunch van huis dat jij de beste lunch wilt tegen de beste prijs. Jij wilt betalen voor de kwaliteit en het product en niet voor alles eromheen. Zoals personeelskosten of provisies. Je wilt ook niet dat de producten alleen maar bezorgd worden en dat je dan vervolgens zelf de afwas nog even moet regelen. Lunch van huis brengt het beste van twee werelden samen. Je hebt dus een volledige oplossing in huis voor de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Het zijn onze Buffetboxen en service die het verschil maken. We leveren geen personeel op locatie, maar zorgen ervoor dat alles klaarstaat en word opgeruimd. Eventueel bieden we zelfs een zelfscankassa zodat medewerkers hun lunch direct kunnen afrekenen.

 

Meer weten? Wij komen graag met jou in contact. Klik hier