Onze lunch wordt zonder onnodige toevoegingen bereid en we serveren geen ongezonde snacks. Lunch van huis weet daarom ook precies wat we serveren. Het bedrijfsrestaurant kan bijdragen aan de gezondheid en levensstijl van de medewerkers. Een gezonde lunch kan de productiviteit ook bevorderen.

We werken dagelijks aan een reductie van suikers en een goede voedingsbalans op basis van de schijf van vijf.

Groente en fruit

De saladebar van Lunch van huis is rijkelijk gevuld met verse en gezonde groentes, meerdere toppings en natuurlijke dressings.

Smeer- en bereidingsvetten

We serveren alleen natuurlijke roomboter of margarine van plantaardige oliën en vetten. Smeer- en bereidingsvetten zijn slechts een klein onderdeel van ons assortiment.

Vis, peulvruchten, vlees, ei, noten en zuivel 

Het assortiment van Lunch van huis bevat naast kaas en vleeswaren ook spreads, verse eieren, zuivel en huisgemaakte pindakaas.

Brood, graanproducten en aardappelen 

Tarwebloem, water, gist en een beetje zout. Dat is de basis van ons brood. Geen zin in brood? In onze saladebar vind je alternatieven zoals pasta’s en aardappelen.

Dranken

Huisgemaakte limonades en ice tea. Omdat we deze dranken zelf maken bevatten ze ongeveer 70% minder suiker dan sinaasappelsap of appelsap. Lekker, vers en gezonder dan uit een pak of fles.

 

Meer weten? Wij komen graag met jou in contact. Klik hier