Een gevarieerde warme lunch voor op kantoor van 15 tot 200 personen inclusief salade en brood. Naast onze buffetboxen leveren wij ook warme en gevarieerde lunches. Huisgemaakt uit eigen keuken en elke dag meerdere opties.

Vers gemaakt, ambachtelijk en gezond!
Gevarieerd en vernieuwend!
Internationale keuken en verrassende smaken!
Ruime keuze en hoogwaardige producten

Smaakvolle gerechten!

De warme gerechten van Lunch van huis komen uit eigen keuken en worden dagelijks vers bereidt. Wij focussen ons op smaakvolle, gezonde gerechten die vol zitten met verse ingrediënten.

Gevarieerd!

Elke dag nieuwe heerlijke gerechten. Ons menu verveelt nooit! Internationale georiënteerde keuken. Kies samen met je collega's het menu.

Uitgebreid!

Verschillende warme gerechten, vegan en vega opties, brood, salades en spreads. Volledig uit te breiden naar wens.

Gemakkelijk!

Aanvragen, kiezen en geleverd! Goede service en een week van te voren het menu! Aantallen kunnen een dag van te voren nog wijzigen.

Dagelijkse warme lunch op het werk

Voor een dagelijkse warme lunch op kantoor is het belangrijk om te gaan voor variatie en afwisseling. Een internationale werkomgeving vraagt om een internationale keuken en een lunch die elke dag weer anders is.

A,B,C oplossing van Lunch van huis

Wij bereiden elke dag 3 verschillende warme maaltijden en deze wisselen dagelijks. De keuze is aan jullie. Een week van te voren sturen wij het menu toe. Hieruit kan jij of je collega's kiezen.

Assortiment

Bij een warme lunch zit standaard brood en een salade. Eventueel is de warme lunch verder uit te breiden. Denk bijv. aan smoothies of een soep, maar ook aan 2 verschillende warme maaltijden.

Vegetarisch, vegan en allergenen

Als een maaltijd niet vegetarisch is, komen wij altijd met een vegetarisch alternatief en serveren wij deze ook. Daarnaast houden wij ook special rekening met wensen en of allergenen.

Benieuwd naar onze warme lunch oplossing?

Laat je gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact op om meer informatie te geven over onze service. Via onderstaand formulier krijg je automatisch 20% korting op je eerste proeflunch of proefweek!